CURS 15-16‎ > ‎

Notícies del segon trimestre a la classe dels gelaters!

12 d’abr. 2016, 2:21 publicada per Carla Alen

Aquest segon trimestre a la classe dels gelaters hem continuat fent notícies molt xules! I unes activitats molt maques i molt divertides!

 

La Júlia ens va explicar que va a anar a la neu i després vam crear un ninot de neu amb una pinya que esquiva i tot!

L’Eduard ens va deixar a tots bocabadats amb la seva notícia del planetari. Després vam construir un petit sistema solar.

L’Abril ens va explicar d’on ve l’oli i com ella ajuda al seu avi a cuidar les oliveres, recollir les olives i extreure’n l’oli. Després vam crear unes boniques oliveres.

La Mariona ens va ensenyar un gran amic! El cavall Toscane! Li agrada molt anar-lo a veure i renatar-lo! Una vegada explicada la seva notícia vam pintar un cavall.

En Marc S. ens va explicar que va anar al museu del Barça i ens va fer una petita explicació de tot el que hi va veure. Després vam fer un clauer molt xulo!

En Joan ens va explicar la seva excursió pel castell de Burriac, ens va dir que des de dalt els cavallers vigilaven que no vinguessin els pirates. Després vam crear el nostre petit castell de Burriac.

La Luisa ens va explicar que sovint va a visitar a la seva família que viu a Itàlia. Ens va exopñicar unes quantes coses d’aquest país i que per anar-hi ho fa amb avió. És per això que vam crear uns bonics avions a partir d’unes agulles d’estendre la roba i pals de colors.

 

Aquí podreu veure algunes fotos!!!!!

Notícies P-5 A 2. trim.


Comments