CURS 15-16‎ > ‎

Notícies dels pastissers!!!

14 d’abr. 2016, 2:56 publicada per Carla Alen   [ actualitzat el 18 d’abr. 2016, 0:57 per Joan Ramon ]

notícies pastissers

Durant el primer i aquest segon trimestre  ja finalitzat, les activitats de les notícies dels Pastissers han esdevingut artístiques i molt divertides.

En aquests mesos hem treballat amb diferents materials i hem creat des de la vessant creativa tortugues i nitots de neu de porexpan, abelles amb material reciclat i llunes màgiques. Així com també  avions de paper i paracaigudes  i molinets de vent. També hem realitzat un tauró amb pinces molt simpàtic.

Pel que fa a la part més artística, hem pintat i decorat corones planetàries, personalitzat Ferraris, així com també jugadors de futbol amb taps i porteries mòbils de paper. També vàrem decorar murals de tardor amb elements naturals de la muntanya i vam pintar i decorar arbres de Nadal amb pinyes naturals. Natural també va ser la flor realitzada amb herbetes de lavanda amb una doble funció: decorar i ambientar l’espai.

Per últim,  vam gaudir molt tot personalitzant sargantanes i sticks i pilotes de hoquei, creant personatges Gogo’s i triant els ingredients més dolços per decorar i menjar unes boníssimes magdalenes al gust de tots i cadascun dels pastissers més imaginaris i creatius.

A continuació,  podeu observar el resultat dels diferents moments viscuts a classe. Sens dubte totes les activitats proposades han estat un èxit i tots han gaudit moltíssim explicant-les i també realitzant-les així com compartir aquest moment amb els seus companys.

Esperem que gaudiu observant-les tant com nosaltres realitzant-les!!!
  

Comments